top of page
BBT Residence
Area  100 m2
Service  Interior Architecture
Year  2022
Location  Sarıyer / Istanbul
Construction  Sait Arslan
3D Visuals  Noktur Studio

At BBT House Sarıyer, our aim was to seamlessly blend the grace of Japanese aesthetics with the charm of Scandinavian design. This objective led us to embrace a palette dominated by clean white textures, establishing an environment that exudes purity and serenity as its foundational essence.

Guided by the principles of Japandi philosophy, we curated a fusion of natural elements and minimalistic lines, resulting in a refined aesthetic. The intentional interplay of light and shadow became a focal point, elevating the overall brightness of the space and contributing to a heightened sense of spatial refinement. Each material, whether expressing the warmth of wood or the coolness of metal, was selected not only for its visual appeal but also for its capacity to evoke tranquility and balance.

 

The commitment to crafting a cohesive and captivating atmosphere at BBT House Sarıyer translated into a design approach that prioritized simplicity. By seamlessly integrating Japanese and Scandinavian elements, our endeavor transcended cultural boundaries, resulting in an ambiance that acts as a tranquil haven. Every corner of this space captures the essence of luminosity and spatial refinement, emphasizing the thoughtfully curated combination of elements that defines the project.

BBT Residence
Area  100 m2
Service  Interior Architecture
Year  2022
Location  Sarıyer / Istanbul
Construction  Sait Arslan
3D Visuals  Noktur Studio

Add a Title

At BBT House Sarıyer, our aim was to seamlessly blend the grace of Japanese aesthetics with the charm of Scandinavian design. This objective led us to embrace a palette dominated by clean white textures, establishing an environment that exudes purity and serenity as its foundational essence.

Guided by the principles of Japandi philosophy, we curated a fusion of natural elements and minimalistic lines, resulting in a refined aesthetic. The intentional interplay of light and shadow became a focal point, elevating the overall brightness of the space and contributing to a heightened sense of spatial refinement. Each material, whether expressing the warmth of wood or the coolness of metal, was selected not only for its visual appeal but also for its capacity to evoke tranquility and balance.

The commitment to crafting a cohesive and captivating atmosphere at BBT House Sarıyer translated into a design approach that prioritized simplicity. By seamlessly integrating Japanese and Scandinavian elements, our endeavor transcended cultural boundaries, resulting in an ambiance that acts as a tranquil haven. Every corner of this space captures the essence of luminosity and spatial refinement, emphasizing the thoughtfully curated combination of elements that defines the project.

bottom of page